Atraktivna Zagrepčanka pokazala kako nositi tenisice i haljinu!

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 09.02.2017.

890


Prva špica u veljači 2017. bila je fantastična, tako da je teško izdvojiti samo jednu kombinaciju, no ova atraktivna Zagrepčanka po svim kriterijima je u samom vrhu


Zagrebačka špica sada je negdje na pola puta između zime i proljeća. Temperature su ugodnije, izrazi lica vedriji, a na ulicama viđamo sve više zimskih lookova upotpunjenih tenisicama umjesto visokim čizmama, kojih smo se već pomalo zasitili.

Prva špica u veljači 2017. bila je fantastična, tako da je teško izdvojiti samo jednu kombinaciju, no ova atraktivna Zagrepčanka po svim kriterijima je u samom vrhu. Pokazala nam je kako nositi vječnu, uvijek aktualnu crno-bijelu kombinaciju, ali i kako bijele tenisice, koje će biti jedan od najvećih hitova nadolazeće proljetno-ljetne sezone, kombinirati s haljinom. Look je zaokružen Zarinom kožnom jaknom i trendovskim sunčanim naočalama. I, ako je suditi po reakcijama na Indtagramu, zaslužuje visoke ocjene.

Vaš sud, kako biste ovu kombinaciju ocijenili od jedan do deset?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankebijele tenisice
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se