Streetstyle

Atraktivna Zagrepčanka pokazala kako nositi tenisice i haljinu!

Prva špica u veljači 2017. bila je fantastična, tako da je teško izdvojiti samo jednu kombinaciju, no ova atraktivna Zagrepčanka po svim kriterijima je u samom vrhu

Autor: N.J.ZagrebObjavljeno 09.02.2017.6


Zagrebačka špica sada je negdje na pola puta između zime i proljeća. Temperature su ugodnije, izrazi lica vedriji, a na ulicama viđamo sve više zimskih lookova upotpunjenih tenisicama umjesto visokim čizmama, kojih smo se već pomalo zasitili.

Prva špica u veljači 2017. bila je fantastična, tako da je teško izdvojiti samo jednu kombinaciju, no ova atraktivna Zagrepčanka po svim kriterijima je u samom vrhu. Pokazala nam je kako nositi vječnu, uvijek aktualnu crno-bijelu kombinaciju, ali i kako bijele tenisice, koje će biti jedan od najvećih hitova nadolazeće proljetno-ljetne sezone, kombinirati s haljinom. Look je zaokružen Zarinom kožnom jaknom i trendovskim sunčanim naočalama. I, ako je suditi po reakcijama na Indtagramu, zaslužuje visoke ocjene.

Vaš sud, kako biste ovu kombinaciju ocijenili od jedan do deset?

Više o temama: street style, špica, Zagrepčanke, bijele tenisice

Ocijeni članakPovezani sadržaj

Komentari:

nina 19.02.2017.:

neukus zara jakan jeftina suknja najlonke i tene to zna svaka snaša i još ljepše i bolje za jednu gradsku djevojku vrhunac neukusa.

Enigma 15.02.2017.:

Nista posebno, svaka dr. cura se tako obuce, samo ne ide na spicu da se slika....

bubica 12.02.2017.:

OVA cura se dolazi cesto i precesto pokazivat na spicu ko da ima neki kompleks

Snimka 10.02.2017.:

Pasich je najbolji dio ove kombinacije

Fani 09.02.2017.:

Ne lajkam jaknu i to sto puder stavlja lopatom. Lajkam pesa i haljinu

doit 09.02.2017.:

ova cura vam je vec nekad i prije bila u nekoj drugoj kombinaciji. uvijek tip-top

KomentirajKako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

OK