Antivalentinovo 3: TBF, LET3 i Edo Maajka u Domu sportova

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.02.2018.

1

Antivalentinovo u Domu sportova

Antivalentinovo u Domu sportova

Treće izdanje Antivalentinova održat će se u subotu, 10. veljače 2018., u maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova

Ovoga puta će uz začetnike i rezidente Antivalentinova LET3, nastupiti još dva super-headlinera i još jedan bend u ulozi posebnih gostiju, pa nas tako i ove godine čeka peterosatni koncertni spektakl.
Prvi super-headlineri Antivalentinova 3 su TBF, jedan od najcjenjenijih domaćih bendova koji će se, poglavito uz live izvedbe svojih hitova kao što su ‘Veseljko’, ‘Guzice i sise’, ‘Mater’, ‘Fantastična’ i drugi, sasvim sigurno na pozornici i pred publikom Antivalentinova osjećati kao riba u vodi!

Bez sumnje, biti će ovo do sada najžešća kombinacija bendova na Antivalentinovu, koja nam garantira još jednu nezaboravnu antiljubavnu feštu koju jednostavno ne smijete propustiti.

Tradicionalno i ove godine u prodaji će biti ulaznice za dvije osobe, kao i pojedinačne za samce i usamljene lovce koji misle da će po mračnim kutovima dvorane moći odvajati i loviti najslabije primjerke antivalentinovske populacije.

Ulaznice za Antivalentinovo 3 kreću u prodaju od četvrtka, 12. Listopada, kroz sustav i prodajna mjesta Eventima, a moći ćete ih kupiti i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1, Zagreb), te u riječkom Dallas Music Shopu.

VIŠE O TEMAMATBFkoncerti u ZagrebuEdo MaajkaLET3
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se