ALDO: Čizme i gležnjače za jesen/zimu 2013/2014.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 16.10.2013.

824

Ove sezone nose se buntovne motorističke čizme, ženstvene i seksepilne gležnjače te preslatke gumene čizmice

Sve one djevojke koje se još uvijek nisu predozirale pričom o bajkerskim čizmama zasigurno će uživati u pogledu na Aldovu kolekciju za jesen/zimu 2013/2014. Globalno popularni kanadski brand u samo je srce ovosezonske linije smjestio upravo kožne čizme u motorističkom stilu te nam ih servirao u nekoliko najtraženijih varijacija. Crna je boja koju svi žele, očekivano dominira, dok je smeđa proviruje tek na trenutke.

Uz neprikosnovene bajkerice, iz Aldove smo aktualne kolekcije 'izvukli' i gležnjače na visoku petu - izvrstan spoj trendovskog rokerskog chica, klasike i seksepila koji nam je pomalo nedostajao u ovoj prethodnoj bajkerskoj priči. Crna koža je i ovdje začinjena metalnim detaljima i lancima, iako Aldo nije zaboravio ni na divlje i uvijek stylish modele s leopardovim i drugim životinjskim uzorcima.

Pregled Aldove jeseni i zime zaokružili smo gumenim čizmama, koje su dostupne u nekoliko hit-nijansi, ujključujući i boju strasti - crvenu. 20 top-modela iz bogatog arsenala s polica Aldovih online i offline trgovina pogledajte u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAčizmeAldoženske čizmegležnjačebajkerske čizmeravne čizmemotorističke čizmegumene čizme




Povezano