Ako tražite stylish sluške, B&O Play je savršeno rješenje!

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 24.11.2017.

1

Slušalice B&O Play

Slušalice B&O Play

Bežične slušalice B&O Play savršen su izbor za one koji traže vrhunski kvalitet, najsuvremenija rješenja i sofisticiran dizajn koji osvaja na prvi pogled

B&O Play iza kojeg stoje Bang & Olufsen iznimno intuitivne prijenosne audio proizvode koje uz neospornu kvalitetu i posvećenost detaljima krasi i dobar dizajn. Lako se integriraju u vaš svakodevni život te pružaju najvalitetniji zvuk i nezaboravno iskustvo. Ukratko - ako tražite neko stylish rješenje za vaše uši, B&O Play donosi nekoliko neodoljivih rješenja u pomno odabranim bojama poput ljubičaste, bež i sive.
Ove slušalice krasi bežični Bluetooth dizajn, a mogu se pohvaliti i finim poništavanjem, točnije amortiziranjem buke kako bi se stvorio precizan i snažan zvuk koji traje do 14 sati.

Foto: Net-a-porter

Foto: Net-a-porter

Modeli slušalica H4 i H8 etikete B&O Play dostupni su u online shopu Net-a-porter po cijenama koje se kreću od 400 do 500 američkih dolara.

VIŠE O TEMAMABang & Olufsenslušalicebežične slušaliceNet-a-porter
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se