50 nijansi mračniji: Drugi dio hit-trilogije stiže u Hrvatsku!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.10.2012.

50

50 nijansi mračniji

Na hrvatsko tržište stiže drugi dio superpopularne trilogije 50 nijansi autorice Erike L. James

50 nijansi mračniji

Bestseler autorice E. L. James Pedeset nijansi mračniji, drugi dio trilogije koja prati avanture Anastasie Steele, od sada je dostupan i vama u Profil Mozaik web shopu!

Nastavak hita koji ruši sve rekorde

Nakon što je prva knjiga Pedeset nijansi sive srušila sve rekorde i s 40 milijuna prodanih primjeraka postala jedan od najvećih svjetskih bestselera današnjice, u izdanju Profila stigla je i druga knjiga.

Preplašena neobičnim ukusom i mračnim tajnama prelijepog, mučenog mladog poduzetnika Christiana Greya, Anastasia Steele prekinula je njihov odnos kako bi započela novu karijeru u jednoj izdavačkoj kući u Seattleu.

No, u svakom trenutku misli su joj ispunjene žudnjom za Christianom i, kada joj on predloži novi dogovor, Anastasia ne može odoljeti. Stare strasti ponovo se rasplamsaju i njih dvoje započnu novi senzualni odnos, a Anastasia saznaje više o mučnoj prošlosti njezina opsjednutog i zahtjevnog ljubavnika.

Dok se Christian bori sa svojim demonima, Anastasia se mora suočiti s bijesom i zavišću svojih prethodnica te donijeti najvažniju odluku u životu. Romantičan i neobuzdan, ovo je serijal koji nije opsjeo samo glavnu junakinju nego i one koji željno iščekuju još jedan nastavak.

"Pedeset nijansi mračniji" stiže i na hrvatsko tržište, a predbilježiti se možete samo u Profil Mozaik webshopu.

Udubite se u ovu uzbudljivu priču čak prije nego dođe u knjižare!

Pitate se kako? Sve što trebate napraviti je naručiti knjigu u Profil Mozaik web shopu po cijeni od 99 kn, a ona stiže besplatnom dostavom na vašu kućnu adresu, i to prije nego što dođe na police knjižara.

VIŠE O TEMAMAE. L. JamesKnjižara ProfilknjiževnostAnastasia SteeleProfil MozaikChristian Grey
Povezano