30 novih ljetnih lookova: Zagrepčanke pokazale što nositi u srpnju!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.07.2017.

181

Drugu srpanjsku subotu u 2017. godini pamtit ćemo po ekstremno visokim temperaturma i ekstremno dobroj ljetnoj modi!

Ušli smo u najtopliji dio godine, ljeto se u - nakon kraćeg perioda s nešto ugodnijim temperaturama - u velikom stilu vratilo u grad! Iza nas je jedan od ona četiri nepodnošljivo vruća vikenda kada se svi kojima to obveze i financije dozvoljavaju sele 100-200-300 kilometara južnije. No, Zagreb je zahvaljujući sve boljem statusu na turističkoj karti Europe iz ljeta u ljeto sve življi, a najbolji dokaz je pravi modni spektakl koji smo protekle subote, na plus 35, zabilježili u središtu grada.

Špica gori i u doslovnom i u prenesenomn smislu, a prelijepe Zagrepčanke pokazuju svoje najbolje modne formule za vrhunac proljetno-ljetne sezone. Vidjeli smo niz lepršavih ljetnih haljina, od malih crnih i bijelih klasika do modela u sočnim bojama poput ružičaste i narančaste, u kombinaciji s trendovskim modelima obuće, od srebrnih 'flatformica' i zlatnih espadrila do superzavodljivih modela na visoku petu. Bilo je tu i pomalo ekstravagatnih košulja, stylish kombinezona te preslatkih torbica koji svaki outfit transformiraju u jednu posebnu modnu priču.

A post shared by CroModa (@cromoda) on


Naš objektiv zabilježio je 30 najboljih kombinacija s druge srpanjske špice u 2017., uživajte u nikad vrućoj galeriji fotografija!

VIŠE O TEMAMAstreet style špicaZagrepčanke
Povezano