17. izdanje Istarskog Festivala Vjenčanja 28. i 29. siječnja

Piše: CroModa, Zagreb, Pula
Objavljeno 09.01.2017.

27

Istarski festival vjenčanja 2017.

Istarski festival vjenčanja 2017.

Bliži nam se 17. izdanje SPOSAnews Istarskog Festivala Vjenčanja koji će se u Domu hrvatskih branitelja održati 28. i 29. siječnja

Glavni događaj Istarskog Festivala Vjenčanja velika je modna revija koja svake godine predstavlja centralni događaj Festivala i okuplja brojnu publiku. Tijara model management priprema još jednu nacionalnu modnu poslasticu u muzejsko-galerijskom prostoru Sveta Srca u Puli, 21. siječnja s početkom u 20 sati.
U Pulu, nakon izlaganja na nacionalnim i inozemnim tjednima mode, dolaze neka od najvećih imena hrvatske modne scene. Modna revija SPOSAnews17 održat će se kao izdvojeni događaj, te najava samog Festivala Vjenčanja koji će se održati tjedan dana kasnije.

Promotivna kampanja SPOSAnews17 snimana je u plesnoj dvorani studija Sense & Dance fokusirajući se na bjelinu, čistoću i ljepotu pokreta. Za zaštitno lice kampanje odabrana je manekenka Tea Mlinarić baš zbog svoje prirodne i svevremenske ljepote. Kampanju potpisuje Ivana Tomić dok su se za make up i  frizuru pobrinuli Valentina Štokovac iz Le beauty mansiona te Tedi Krakar iz salona Hair plus. Biljana Pliško iz salona vjenčanica Biba pobrinula se da vjenčanica prati pokret, da je poletna i voluminozna dok se Vedran Đukić iz VBV studija pobrinuo za light dizajn ledene bjeline.

Marijana Dabo Percan, vasnica Tijara model & event management agencije rekla nam je kako je cijeli SPOSAnews17 i ove godine usmjeren na promociju Istre kao wedding destinacije dok je zemlja prijatelj Festivala ove godine Italija. "U Pulu nam dolaze predstavnici regije Veneto i Friuli-Venezia Giulia kako bi ostvarili suradnju s hrvatskim poduzetnicima na vjenčanjima u Istri. Projekt je to koji se provodi ne bi li se Istra pokazala nacionalnim i inozemnim gostima te mladencima kao idealan lokalitet za vjenčanja".

VIŠE O TEMAMAvjenčanicefestival vjenčanjavjenčane haljineMarijana Dabo PercanTijara ModelSPOSAnewsTea Mlinarić
Povezano