10 H&M-ovih bajkerskih jakni koje želimo posjedovati!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 29.09.2016.

125

U svijetu ženskih jakni ove jeseni vrijedi jedno zlatno pravilo: Ako nije bomberica, onda je 'bajkerica'! Zavirili smo u H&M, evo što smo pronašli.

Bomber jakne ove su sezone na tronu, ali ozbiljnu konkurenciju predstavljaju im već nekoliko godina neizbježne - jakne u motorističkom stilu. Postale su pravi klasik, nezaobilazan komad svakog proljeća i svake jeseni. Obožavamo ih nositi i kombinirati, i uvijek u ormaru moramo imati bar jedan primjerak!
Prava ili lažna koža - tu odluku prepuštamo vama i vašem novčaniku. Bitno je da je buntovna, rokerski nemarna, pomalo nervozna, onako baš sa stavom. Bajkerska.

Na H&M-ovim policama uočili smo niz atraktivnih bajkerskih modela, nešto kraćih i nešto dužih, bez krzna i s krznom, u okvirima klasičnog ili malo izvan njega. U ovoj zadnjoj kategoriji izdvaja fenomenalna srebrna motoristička jakna 'premium' kvalitete, ali i 'premium' cijene. Za njen sjaj morat ćete izdvojiti 249,99 eura.

TOP 10 ženskih bajkerskih kožnih jakni iz H&M-ove kolekcije za aktualnu sezonu škicnite u galeriji fotografija.

VIŠE O TEMAMAjakneH&Mkožne jaknemotorističke jaknebajkerske jaknekratke jakneženske jakne
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se